Rasende Tarantino saksøker webside

Nå saksøker regissøren sladderwebsiden Gawker for å ha distribuert en link til hans manus. Han krever dels en million dollar av Gawker og en million dollar av den anonyme siten som har lekket manuset.

Lekket offline

Balladen omkring filmen begynte da han plutselig ble kontaktet av en rekke Hollywood-agenter som tilbød skuespillere til filmens roller.

Problemet var at Tarantino kun hadde gitt manuset til noen ganske få som han stolte på. Han ga det – som han så bramfritt har uttrykt  – kun til «six motherfucking people». En av disse hadde distribuert manuset slik at mange Hollywood-agenter hadde fått det.

Filmen droppet

Dette fikk Tarantino til å oppgi filmprosjektet og i stedet satse på å utgi manuset i bokform. Etter den siste utvikingen er det heller ingen idé lenger. Derfor saksøker Tarantino nå Gawker og nettstedet anonfiles.com som har en link til manuset.

Nettstedet har i tillegg oppfordret alle som harv et eks av manuset å lekke det på nettet. Gawker hevder at de har behandlet saken som enhver annen nyhetshistorie, men Tarantino og hans advokater avviser at der på noen måte er tale om en nyhetshistorie.