Kristine Frøseth åpner tv-dramafestivalen Canneseries

The Truth About the Harry Quebert Affair er regissert av den franske mesterregissøren Jean-Jacques Annaud. Kristine Frøseth spiller mot Patrick Dempsey (
Grey’s Anatomy) og Ben Schnetzer.

Dramaserien er basert på en roman av den sveitsiske forfatteren Joël Dicker og handler om Harry Qubeet (Patrick Dempsey), et litterært ikon, som plutselig finner seg innblandet i den uløste drapssaken til en kvinne som har vært forsvunnet i mange år. Den ti episoder lange serien får verdenspremiere på tv-festivalen i Cannes. Den originale franskspråklige romanen er solgt i mer enn en million eksemplarer.

 

Fra modell til film

22-årige Kristine Frøseth begynte som modell etter å ha blitt oppdaget på en catwalkaudition på Ski Storsenter. Hun har jobbet for en rekke motehus, blant annet Prada, Chloé, Aritzia og Pink – og er nå i ferd med å gjøre film- og tv-karriere. Hun er aktuell med vampyrrollen i Jeff Davis dramaserie
Let the Right One In, basert på den svenske grøsseren
La den rette komme inn. Tv-serien handler om tolv år gamle Oskar, som får besøk av den tolv år gamle vampyren Eli. Den handler om to outsidere som sakte, men sikkert finner hverandre. Oskar er et mobbeoffer, og Eli er ensom og isolert.

 

Fire filmer i 2018

Filmkarrieren til Kristine har riktig tatt. Neste år er hun aktuell i hele fire internasjonale filmer. Første ute er horrorfilmen
SOLO i av
Maniac og
Piranha-regissør Franck Khalfoun. Seinere på året følger
Sierra Burger is a Loser om feilaktig identitet som resulterer i uventet romantikk når den mest populære jenta i videregående skole og den største taperen forelsker seg i hverandre. Seinere i 2018 kommer
Low Tide og
Apostle hvor hun blant annet spiller mot Michael Sheen (Tony Blair i
The Queen).