Klart for«Børning 3»

De to første filmene har vært publikumssuksesser og nå har NFI gitt Filmkameratene AS og regissør Hallvard Bræin 15.millioner kroner i produksjonstilskudd til 
Børning 3, som denne gangen tar oss fra Norge til Tyskland. Turen ender i et ellevilt løp på racingbanen Nürburgring. Filmen er en actionkomedie der bilkjøring er hovedingrediens.

 

Actionkomedie

Børning 3 er tredje film i rekken. I følge filmselskapet blir
Børning 3 større og råere. Filmen er en actionkomedie der bilkjøring er hovedingrediens. Også denne gangen blir det stor fart, mange hestekrefter og heftig konkurranseinstinkt. Vi får et gjensyn med de kjente og kjære karakterene fra de foregående filmene og blir introdusert for kjente navn fra Sverige, Danmark og Tyskland i de andre rollene. Vi får et gjensyn med karakterene fra de foregående filmene og blir introdusert for kjente navn fra Sverige, Danmark og Tyskland i de andre rollene.