En av Sylvester Stallones mest kjente roller er uten tvil Rambo. Han spilte den kjente actionhelten i fire filmer i årene 1982-2008. Etter den fjerde filmen uttalte Stallone at  at han ikke lenger ønsket å gjenta rollen da han følte seg for gammel. Men nå har 71-åringen ombestemt seg.

Under filmfestivalen i Cannes forsøker filmselskapet Millennium Films å skaffe finansering til en femte film. Denne gangen blir Rambo nødt til å redde en venn som blir holdt som gissel av et meksikansk kartel.

Ifølge Screen skal innspillingen foregå i London, Bulgaria og Kanariøyene, og med en planlagt premiere i 2019.

Om forfatter

Morten Steingrimsen jobber som filmjournalist. Han gjør intervjuer for en rekke medier, både for print og TV, og har gjennom en årrekke dekket filmfestivalene Cannes, Berlin, Toronto, Karlovy Vary, Zürich og Venezia. Steingrimsen har intervjuet mange av verdens største skuespillere og filmskaperne, som Brad Pitt, Oliver Stone, Charlize Theron, Dwayne Johnson, Zack Snyder, Tilda Swinton, Sean Penn, Anthony Hopkins, Ralph Fiennes, Robert Pattinson, Olivia Colman, Noah Baumbach og Laura Dern – for å nevne noen. I 2015 skrev Steingrimsen «Den store boken om James Bond», utgitt på Aller Forlag.

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen