«Deadpool» er morsommere enn noen gang

Wade Wilson aka Deadpool blir eskortert til X- mansion av Collosus, etter at han har skadet seg kraftig. Mens han er på bedringens vei møter han Russell som er mutant, og har spesielle krefter. Lite aner de at det kommer noen fra fremtiden som vil ta knekken på Russell, nemlig hybrid-skurken Cable.  I filmen vil du for første gang møte ‘the X-Force’ som er en gruppe med superhelter som Deadpool har fått til å komme sammen (det kommer helt sikkert en film med bare de). Disse superheltene skal tilsammen ta knekken på Cable og holde Russell trygg.

 

Vil ha noe mer

I mye av filmen er Deadpool deprimert og vil gjerne ha noen å dele livet med, men dette stopper ikke han fra å komme med de beste referansene fra andre filmer,og få

deg til å le til du spytter popcornet ut av munnen
. Filmen er full av de mest minneverdige replikkene, og det gjør ikke noe om du ikke kommer ut av kinoen og har funnet en dypere mening med livet, filmen skal bare sjokkere og være rå.

 

Leke helt

Alle vet at Deadpool liker å ta sjanser og for de av oss som ikke vil leke helt kan det være morsomt å prøve noen spill i trygge omgivelser. Spillindustrien tilbyr mange trygge alternativer  slik som

bingo.com
er du heller ute etter andre typer spill kan du prøve ‘Icy Tower’. Her er konseptet at du skal

sprette fra vegg til vegg
og komme deg opp et tårn.

Vet du hva som er det beste med det? – du slipper å høre den irriterende og sarkastiske stemmen til Deadpool i øret ditt.

 

Antihelt

Så ønsker du å se alles antihelt på sitt beste er oppfølgeren absolutt verdt å se. Her blir du introdusert til en rekke nye karakterer, og om du har sett ‘Avenger Infinity War’ vil skurken definitivt være kjent for deg. Så ikke tro at du ser feil, for Josh Brolin spiller skruk i begge Marvel-universene, bare i helt ny innpakning.