Joaquin Phoenix har funnet sin neste rolle etter «Joker»

Helt siden Joker skapte elleville tilstander på filmfestivalen i Venezia, har Joaquin Phoenix blitt nevnt som en sterk favoritt for det kommende Oscars-løpet. Hans neste steg er en independentfilm med helt andre budsjetter.

Joaquin Phoenix har vist seg som en skuespiller med en enorm spennvidde i sitt repertoar. Hans tolkning  av en psykisk syk mann hvis motgang i livet får den til rable er en fantastisk nytolkning av den klassiske DC-skurken Joker.

Deadline skriver at Joaquin Phoenix nå hopper rett inn i neste prosjekt. Skuespilleren skal ha hovedrollen i en film som ikke har fått tittel ennå hovedrollen regissert av  Mike Mills.

Mills har tidligere regissert Beginners, med Christopher Plummer i en Oscar-vinnende rolle, og Women of All Time som ga ham en nominasjon til beste manus. Begge filmene har vært personlig og er basert på regissørens forhold til hans egne familiemedlemmer.

Produksjonen starter allerede i høst.