Dette vil være første gang vi får se den ikoniske skuespilleren og eks-guvernøren Arnold Schwarzenegger ha hovedrollen i en tv-serie.

Deadline rapporterer at Netflix har inngått avtale om Arnold Schwarzeneggers første tv-serie og bestilt en første sesong. Serien er utviklet med Nick Santora (Prison Break, Jack Reacher) som showrunner og produsent.

Handlingen følger en far (Schwarzenegger) og datteren hans, spilt av Monica Barbaro (Top Gun: Maverick), som blir involvert i et globalt spioneventyr. Det er imidlertid fortsatt uklart når serien forventes å være klar for premiere.

Schwarzenegger blir snart å se også på kinolerret i kampsport-komedien Kung Fury 2 som er regissert av David Sandberg, basert på og fungerer som en oppfølger til hans 2015-featurette Kung Fury. Her spiller han mot Michael Fassbender, Alexandra Shipp og Ralf Moeller.

Tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger blir snart å se i komedien Kung Fury 2 hvor han får prøve seg i det ovale rom.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen