M. Night Shyamalan er endelig tilbake . Nå kommer han med den mystiske thrilleren Old som slippes på kino til  sommeren.

Det blir livsfarlig på stranda i sommer … i det minste på Shyamalans rare strand som ser ut til å få folk til å eldes i rekordfart. I går kveld ble den første teaseren for Old sluppet – en mystisk thriller om en mildt sagt avsporet ferie. Sjekk ut:

Old følger en familie på en tropisk ferie. De gjør den skremmende oppdagelsen at stranden de fant får folk til å eldes i ekstreme hastigheter. De vil oppleve hele livet på en dag.

Den stjernespekkede rollebesetningen inkluderer Gael Garcia Bernal, Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit), Eliza Scanlen (Babyteeth) og Alex Wolff (Hereditary). Filmen har premiere 23. juli i USA.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen