Se en erotisk film med partneren din

Det kan være mange grunner til å finne frem en erotisk film hvis man vil ha en koselig og romantisk kveld med partneren sin. De beste filmene i sjangeren er flotte filmer med en god handling som også inneholder frekke scener. 

En annen god grunn til å se en erotisk film sammen er at når dere sitter og ser en dampende, varm erotisk scene fra filmen sammen, så kan det føre til noe. Man kan bli inspirert til å prøve det samme som foregår i filmen, eller utforske noe videre. Hvis dere for eksempel aldri har turt å snakke om å introdusere et sexleketøy som for eksempel en strap on, så mistet dere kanskje noen hemninger etter å ha sett filmen?  

Sex på film kan være inspirerende

Sex kommer i mange forskjellige former, både i virkeligheten og på film. Det er en uuttømmelig kilde til fascinasjon og glede, og det er kanskje derfor vi alltid har vært fascinert av erotikk på film. 

Sex på film kan virke utrolig pirrende, i hvert fall hvis man ser en erotisk film man tenner på. Filmene kan fungere som forspill eller inspirasjon til hvordan man kan holde gnisten ved like i et parforhold. Og sammen med sexleketøy kan erotiske filmer virkelig ta sexlivet til nye høyder, som for eksempel ved å introdusere en parvibrator begge kan få glede av.

Nedenfor kan du se en liste over tre film vi håper og tror både du og din partner kan få glede av, og som kanskje kan gi dere litt inspirasjon. 

Sex & Love Around the World

Beirut, Berlin, Kina … i denne dokumentarserien reiser BBC-journalisten Christiane Amanpour verden rundt og undersøker hvordan mennesker lever i forhold til sex og erotikk. Gjennom besøk på erotiske nettsteder og intervjuer med vanlige mennesker, så vel som folk som kjenner landets skikker og sæder, tegner hun et portrett av enhver nasjon. Og det er veldig forskjellig hva du kan og ikke kan, drømmer om og praktiserer rundt omkring!

Sex Education

Gillian Anderson (Agent Scully fra ‘X-files’!) spiller en sexolog med en tenåringssønn, og vil gjerne komme i gang med kjærlighetslivet. En avkledd Mikael Persbrandt kommer også tuslende inn i sexologens praksis. Sex Education er kanskje rettet mot unge mennesker, men den passer også for voksne. En humoristisk og rørende serie som kommer omkring mange av livets sex-, familie- og vennskapsutfordringer.

Wanderlust

Terapeuten Joy og mannen hennes, skolelæreren Alan, bestemmer seg for å ha et åpent forhold for den gjensidige tiltrekningen er borte. Og så skjer ting for det modne paret. De fleste par vil nok gjenkjenne mange av dilemmaene som serien berører. Filmen er stort sett ganske realistisk og morsom og noen ganger trist. For selv om tiltrekningen blusser opp mellom de to, viser det seg også å være vanskeligere å kontrollere et så åpent forhold enn de hadde forestilt seg.