«Tre nøtter til Askepott» er sett av en kvart million på to uker

I løpet av to uker er filmen sett av nærmere en kvart million. Dermed ser Tre nøtter til Askepott til å bli året største norske kinosuksess.

Hele 248.246 billetter er så langt solgt til den norske familiefilmen. I helgen ble det solgt 71.455 billetter til Tre nøtter til Askepott. På andreplass på Kinotoppen ligger Venom: Let There Be Carnage som solgte 28.112 billetter, mens Nordsjøen holder tredjeplassen med 11.181 solgt billetter og mest sannsynlig passerer 200.000 solgt billetter totalt i løpet av kommende uke. Det er langt lavere en forhåndsestimatene på filmen.

Norske filmer dominere

Kinotoppen i helgen domineres av norske filmer som inntar fire av de seks øverste plasseringene. I tillegg til Tre nøtter til Askepott på førsteplass og Nordsjøen på tredje, finner vi Verdens verste menneske på femteplass mens Brillebjørn feirer jul inntar sjetteplassen.

Siden premieren 15. oktober er Verdens verste menneske nå sett av 193.362 og har dermed solgt flere billetter enn Nordsjøen.

Verdens verste menneske hadde svensk premiere i helgen og har fått strålende kritikker i aller svenske aviser. Dagens Nyheters anmelder utropte den til årets beste film.

Se hele Kinotoppen her