Lionsgate toppet laget på CinemaCon

Lionsgate var studioet som avsluttet presentasjonen av kommende filmer på  CinemaCon i Las Vegas. Og hvilken avslutning det ble med blant annet Robert De Niro og Keanu Reeves på scenen.

LAS VEGAS: Sebastian Maniscalco var vertskap for presentasjonen som inkluderte store nyheter om John Wick, The Hunger Games, Expendables og Dirty Dancing.

Sylvester Stallones Expendables er tilbake. Den nye filmen har fått tittelen  The Expend4bles. Med seg har Stallone fått Megan Fox, Tony Jaa, Jacob Scipio, Levy Tran, Iko Uwais og 50 Cent. Dolph Lungren og Jason Statham kommer også tilbake.

Stallone tilbake

Expendables-nyhetene ble etterfulgt av  Are You There God? It’s Me, Margaret. Edge Of Seventeen-regissør Kelly Fremon Craig har ansvaret og Rachel McAdams og Benny Safdie vil spille rollene som Margarets foreldre. Den helt spesielle historien om en ung jente og hennes menstruasjon. Klippet som ble presentert for oss gjør at det er bare å glede seg.

Robert De Niro spiller faren mens Leslie Bibbs har rollen som kona til Sebastian Maniscalco i About My Father.

Sebastian Maniscalco har skrevet manuset til About My Father. Maniscalco spiller seg selv mensRobert De Niro, som spiller faren hans. Filmen er basert på hans egen familie. Selv har han arbeiderbakgrunn – sønn en fattig italiensk immigrant, mens kona er oppvokst i en rik jødisk familie. Her er det snakk om kulturkrasj og klippet som ble vist bød på latter blant de tilstedeværende å Colloseum i Las Vegas.

John Wick vender tilbake

Også John Wick vender tilbake for fjerde gang. Keanu Reeves og Chad Stahlenski inntok scenen for å introdusere John Wick: Chapter 4.

I et fantastisk  klipp slapp studioet noen flere teasere. Eli Roths Borderlands med Cate Blanchette, Jamie Lee Curtis og Jack Black er fortsatt på kino i USA. Ana De Armas har hovedrollen i Ballerina, en av John Wicks spin-offene. Mange vil garantert glede seg til oppfølgeren til   Dirty Dancing – kalt DD.

Og sist men ikke minst, The Hunger Games er tilbake med The Ballad Of Songbirds And Snakes, som kommer på kino 17. november 2023.