Den endelige traileren til Star Wars: The Rise of Skywalker har kommet. Vanen tro slipper regissør J.J. Abrams små klipp og smakebiter for å holde fansen på nåler til premieren 20. desember.

Som tidligere rapportert gjenforener filmen Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Adam Driver, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo og Billie Lourd, sammen med veteranskuespilerne fra Star Wars;  Billy Dee Williams, Mark Hamill, Anthony Daniels, og avdøde Carrie Fisher. Nye ansikter til trilogien vil omfatte Naomi Ackie, Keri Russell, Dominic Monaghan, Matt Smith og Richard E. Grant.

Episode IX lander 20. desember. Før oppfølgeren slipper, vil imidlertid Disney og Lucasfilm ha premiere på Jon Favreaus live-action Star Wars-serie The Mandalorian på strømmeplattformen Disney + den 12. november.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen