3. juni er det premiere på den norske Netflix-dokumentarserien om rettssaken og domfellelsen av Eirik Jensen. Serien «Mr. Good?: Gåten Eirik Jensen». Nå er traileren sluppet.

Netflixi-serien er den første originale nordiske dokumentaren fra strømmeselskapet og handler om politimannen Eirik Jensen og saken som endte med 21 års fengsel.

Serien er laget av Monster, og produsent Bendik Mondal har fått Produsent Bendik Mondal har fått Eirik Jensen til å stille  opp i dokumentarserien. Mondal forteller til Journalisten at de har gjort intervjuer i fengsel og har vært med Eirik Jensen der, og ha gjort intervjuer i forkant av domfellelsen, sier Mondal.

Serien undersøker forhistorien og karrieren til Eirik Jensen.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen