Trailerpremiere: «Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part One»

Både klipp fra tog-action på Åndalsnes i Romsdal og av Tom Cruise sitt halsbrekkende motorsykkelhopp ut fra Helsetkopen i Hellesylt på Sunnmøre er å se i den rykende ferske traileren for Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part One

I anledning det syvende kapittelet i Mission: Impossible-serien har kinoaktuelle Cruise og resten av produksjonen nok en gang vært på innspilling i Norge.

Cruise har selv omtalt motorsykkelstuntet i Norge som det farligste han har gjort i sin karriere.

Forrige film, Mission: Impossible – Fallout (2019), inkluderte spektakulære scener fra Preikestolen. Den storslåtte utevisning på innspillingsstedet fikk internasjonal oppmerksomhet, og ble delt av hovedrolleinnehaveren på både Facebook og Instagram.

Mission: Impossible – Dead Reckoning – Part One Kommer på kino sommeren 2023.