Helten i din egen historie med krypto

Vi har alle vårt

Du, som jeg og alle andre, har ditt eget liv å leve, fullt av dine egne problemstillinger, ønsker og forhåpninger. Kanskje er dette litt av grunnen til at vi elsker film og serier? Å bygge escape-ism og leve seg inn i spennende nye verdener er en av livets store gleder for mange av oss. Mange ser film og serier også som inspirasjon til det ekte livet! For noen er ønsker og håp for fremtiden knyttet opp imot økonomi – som åpner for veldig spennende muligheter, så lenge man er våken og følger med i “timen”.

En historie verd å fortelle

I dag er en av flere store sjanser kryptovaluta, og tilhørende muligheter. La oss si at du, som mange andre, har noen tusenlapper til overs, og er sulten på et eventyr. Som mange eventyr er det knyttet opp mot forhåpninger og tro – og ja: Det er risiko forbundet med det. Som når Bilbo setter kursen for Erebor, for å få fingrene i Smaugs skatt, eller når Harry Potter går stav mot stav med selveste Voldemort. En ting kan du dog være sikker på: Det er en historie verd å fortelle! Når man ser tilbake på tidsepoken vi er i i dag, kan en ting være sikkert: Krypto, NFTer blokkjede og Bitcoin, kommer til å stå på en av de første sidene i historiebøkene. 

Hvordan handle i krypto

Hos Kryptomeister kan du lære alt som er verd å vite om handel av krypto. Blant annet aktuelle plattformer og nettsider å se til, samt plusser og minuser med hver av disse sidene. Eksempelvis hvilke gebyrer de krever, hvilke betalingsmetoder de åpner for, eller hvilke fiat-valutaer (“vanlige penger” som Norske Kroner og Amerikanske dollar) som støttes, og dermed ikke trenger vekselgebyr (evt mye lavere vekselgebyr). Her er det selvsagt mye å sette seg inn i, og vi anbefaler å se til forskjellige kilder når du evaluerer hva som er viktig for deg, og hvilke elementer med de forskjellige sidene som er viktige å se til. 

Skaff deg en guide på veien

En av mange ting som er viktig å huske på når du skal ut på nye eventyr er å finne din egen guide. Hvem skal være Yoda til din Luke, Gandalf til din Frodo eller Mickey til din Rocky? Du er ofte tjent med å ha en veiviser. Vi kan blant annet anbefale Bloomberg, som har fingeren på pulsen av det meste som heter finans, og som her bl.a. skriver om de hyppige endringene i spesifikt Bitcoin. En av mange elementer du bør ha litt peiling på.

Lykke til på reisen!