James Cameron: – Tar ikke mot klager på spilletiden på «Avatar: The Way of Water»

Du kan ikke klage på lange spilletid for Avatar: The Way of Water. Nå forhåndsklager James Cameron på alle som har tenkt å sutre over spilletiden: «Du kan se tv-serier i fem timer».

Vi vet ennå ikke så mye om den kommende «Avatar»-oppfølgeren som slippes i desember. Men én ting er sikkert: filmen blir lang. For sikkerhets skyld går regissør James Cameron allerede, et halvt år før premieren, ut for å advare kinopublikummet.

I et intervju med filmmagasinet Empire sier Cameron at han forventer noen klager på filmens spilletid:

– Jeg vil ikke at noen skal sutre over lengden når de kan sitte og glo på tv i åtte timer… Jeg ser anmeldelsene foran meg: «Den smertelig lange tretimersfilmen…» Kom igjen, for faen. Jeg har sett barna mine kjøre fem timelange episoder på rad. Vi trenger et sosialt paradigmeskifte: det er greit å stå opp og tisse, sier han.

Han er ikke direkte kjent for kortfilmer: Titanic var litt over tre timer lang og den første Avatar landet på 2 timer 40 minutter. Vi kan nok forvente at Avatar: The Way of Water vil kreve rundt tre timer av vår tid.