SSS

Scorseses «Killers of the Flower Moon» er utsatt til neste år

Scorseses Killers of the Flower Moon er utsatt til 2023. Martin Scorseses hypede mordmysterium med Leonardo DiCaprio sikter seg inn på filmfestivalen i Cannes neste vår.

Triste nyheter for de av oss som håpet å se en ny Martin Scorsese-film allerede til høsten. Deadline skriver at Apple ønsker å holde på filmen for å få premiere på den under filmfestivalen i Cannes i mai neste år.

Det betyr også at et av årets store Oscar-håp forsvinner. Med Scorsese i regissørstolen og en rollebesetning ledet av DiCaprio og Robert de Niro er det gode grunner til å forvente Oscar-nominasjoner når den kommer ut.

Historien finner sted i 1920-tallets Oklahoma og er basert på virkelige hendelser. Når medlemmer av Osage-stammen blir myrdet under mystiske omstendigheter, starter FBI en omfattende etterforskning. Jesse Plemons, John Lithgow, Brendan Fraser og Lily Gladstone er også med i ensemblet.

Killers of the Flower Moon er produsert av Apple for et saftig budsjett på 200 millioner dollar. Planen er å gi filmen en bred kinopremiere før den havner på strømmetjenesten Apple TV+.