Kinofilmer du bør se dette året

Det går alltid mange flotte filmer på kino, og det ser ut til at 2022 blir litt av et kinoår. Vi har full forståelse for at det kan være vanskelig å vite hvilke filmer det er verdt å se, men vi er her for å gi deg noen gode tips til filmer du kan se. Vi håper du liker dem og at du hvert fall ønsker å se en av filmene i år!

Dette er flotte filmer som passer perfekt for deg som vil kose deg med en god film. Dersom du ønsker å oppleve noe enda kulere, så finnes det også mange flotte reiser til Island. Her kan du oppleve vakker natur, spennende steder og du kan selvfølgelig også dra på kino dersom du ønsker deg en liten pause mellom all spenningen.

  

Orphan: First Kill

25 år gamle Isabell Fuhrman skal igjen spille Esther, 13 år etter den første filmen. Og ja – hun skal spille et barn i år også, selv om hun har fylt 25 år. Etter å ha orkestrert en strålende flukt fra en estisk psykiatrisk avdeling, reiser Esther til Amerika ved å etterligne den savnede datteren til en velstående familie. Dette er skrekkfilm som ikke passer for de aller mest lettskremte der ute. Premiere 12. august.

 

Bodies Bodies Bodies

Når en gruppe rike 20-og-noe-åringer planlegger en gigantisk fest i et bortgjemt herskapshus, blir et festspill dødelig. Denne friske og morsomme versjonen av baksnakking, falske venner, og en fest gikk veldig, veldig galt byr på både drama, humor og spenning. Her møter du Amandla Stenberg i hovedrollen og filmen har også med seg en fremtredende birolle spilt av Pete Davidson. Premiere 9. september.

 

Ticket to Paradise

En film med Julia Roberts og George Clooney I hovedrollene kan jo aldri slå feil. Filmen omhandler et skilt par som slår seg sammen og reiser til Bali for å hindre datteren deres i å gjøre den samme feilen de tror de gjorde for 25 år siden. Datteren spilles Kaitlyn Dever kjent fra den mye omtalte «Unbelievable». Premiere 16. september.

 

Olsenbanden – siste skrik!

Det er endelig klart for å se Olsenbanden på skjermen igjen, denne gangen med nye skuespillere. Egon spilles av Anders Baasmo, Benny spilles av John Carew og Kjell spilles av Elias Holmen Sørensen. Det er ingen tvil om at vi gleder oss til å se hva slags trøbbel gutta havner i denne gangen. Det er helmaks Egon! Premiere 2. september.

 

Krigsseileren

Igjen skal vi få se Kristoffer Joner i en fantastisk hovedrolle. Han er en arbeiderklassegutt fra Bergen som nylig har blitt trebarnsfar. Andre verdenskrig bryter ut, men Joner og barndomskompisen befinner seg på et skip ute på Atlanterhavet og blir plutselig beordret til å delta i fronten i en krig de ikke var klar over at hadde startet. Helt uten våpen. Premiere 23. september.