Al Pacino skal spille hovedrollen i Alec Griffen Roth nye drama

Al Pacino skal spille hovedrollen i regissør Alec Griffen Roths Billy Knight som beskrives som «et kjærlighetsbrev til kino, en fantasi gjennomsyret av historien til denne store kunstformen. «

I følge THR følger handlingen to skoleelever, Alex (Charlie Heaton) og Emily (Diana Silvers), mens de navigerer i karrieren som ambisiøse filmskapere. Alex sliter samtidig med sorgen over å miste faren sin, en mislykket manusforfatter, som etterlot ham en boks med uferdige manus og et lommetørkle med navnet «Billy Knight» brodert på. Oppslukt av ønsket om å oppdage identiteten sin, legger Alex ut på et Hollywood-eventyr for å spore opp denne mystiske og tilbaketrukne Billy Knight, spilt av Pacino.

«Billy Knight er et kjærlighetsbrev til kino, en fantasi gjennomsyret av historien til denne store kunstformen. Det er også historien om to artister som sliter, en introspektiv kamp av en ung mann som prøver å finne stemmen sin og oppdage hva som er viktig i livet, sa Roth i en uttalelse. «Å ha den uforlignelige Al Pacino og de utrolige talentene Charlie Heaton og Diana Silvers i filmen er en drøm som går i oppfyllelse.»

Pacino dukket sist opp i Ridley Scotts House of Gucci.