Charlize Theron: Skuespillere trenger ikke få traumer av produksjoner som «Fury Road»

«Jeg vet at jeg sa «som skuespiller vil du bli utfordret, men du vil ikke at det skal være så ille,» sier Charlize Theron i et intervju med Hollywood Reporter om opplevelsene under innspillingen avMad Max: Fury Road.

Charlize Theron sier hun har ingen vonde følelser over Mad Max: Fury Road, men hun holder heller ikke tilbake og roper de «jævla tøffe» produksjonsomstendighetene.

Theron spilte hovedrollen som Furiosa mot Tom Hardy i franchisefilmen fra 2015 regissert av George Miller. Oscar-vinneren har siden avslørt at hun stanget hodet så mye mot Hardy at hun ba produsenten Denise Di Novi være på settet for å sikre at ingen fremtidige «respektløse» krangler ville oppstå med skuespilleren.

Traume eller offer

I The Hollywood Reporter tar Theron opp myten om at «traume eller offer» må skje på settet for at en film skal bli stor.

– Hør her, jeg vet, jeg sa,» Å, som skuespiller vil du bli utfordret, men du vil ikke at det skal være så ille,» sa Theron. – Det var et langt, langt innspilling Jeg har aldri gjort noe som trengte den typen utholdenhet, og jeg tror aldri jeg kommer til å gjøre det igjen, sier hun til magasinet.

«Og jeg hater å si dette fordi jeg aldri vil oppmuntre unge skuespillere eller filmskapere til å tro at de trenger traumer eller ofre, men det er litt  om omstendighetene rundt den filmen som jeg tror ga den magien.»

Theron bemerket at hun «aldri virkelig verdsatt eller respektert George Millers visjon» før hun så den ferdige filmen. » Herregud, dette var det som var i hodet hans hele tiden, og jeg kunne ikke høre det,» legger Theron til.

Therons karakter Furiosa fikk en prequel-film, med Anya Taylor-Joy som overtok rollen.

Theron bekreftet at Taylor-Joy ikke tok kontakt med henne før innspillingen av «Furiosa», satt til en utgivelsesdato i 2024.

«Det er alltid vanskelig. Hvem vil ta telefonen og si «Hei, vi skal gjøre dette uten deg.» Ingen vil gjøre det,» sier Theron. «Så jeg skjønner det helt. Og jeg elsker George. Jeg vet at jeg skal snakke med ham igjen. Jeg synes det var for vanskelig.»

Taylor-Joy har fortalt til  IndieWire at filmingen av prequelen var den «skitneste og blodigste» filmen hun noen gang har vært på settet til.