Tom Hiddleston er klar for ny Stephen King-filmatisering

Loki-skuespilleren Tom Hiddleston er klar for neste Stephen King-filmatisering sammen med Star Wars-stjernen Mark Hamill.

Selvfølgelig skal nok et Stephen King-verk tilpasses til film. Denne gangen handler det om novellen «The Life of Chuck» som er en del av antologien «If It Bleeds» fra 2020. Deadline skriver nå at Marvel-stjernen Tom Hiddleston og «Star Wars»-skuespilleren Mark Hamill er klare for filmen.

Novellen «The Life of Chuck» er delt inn i tre deler fortalt i omvendt kronologisk rekkefølge. Vi får møte Chuck, som i en alder av 39 dør av en hjernesvulst og deretter følge ham bakover i livet.

Mike Flanagan, som tidligere har laget Doctor Sleep og The Haunting of Hill House, skal både regissere, skrive manus og produsere sammen med Trevor Macy. Hiddlestone skal spille Chuck og Hamill skal spille en karakter som heter Albie.

Kings novelle «Mr. Harrigan’s Telephone», som er en del av den samme antologien, ble filmatisert og hadde premiere på Netflix i oktober i fjor, med blant annet Donald Sutherland i hovedrollen.

Den neste Stephen King-filmen, The Boogeyman, åpner på kino 2. juni. Når The Life of Chuck slippes gjenstår å se.