David Fincher The Game (1997) skal nå bli tv-serie

Kevin Williamson lager TV-remakes av Hitchcock- og Fincher-filmer

Kevin Williamson, kjent for manuset til de første «Scream»-filmene, har flere TV-prosjekter på gang, inkludert nyinnspillinger av Hitchock- og David Fincher-filmer.

Kevin Williamson slo gjennom som manusforfatter for de to første «Scream»-filmene og «I Know What You Did Last Summer». Siden den gang har han hatt en suksessfull TV-karriere med serier som «Dawson’s Creek», «The Vampire Diaries» og «The Following».

Nå har han signert for fire nye spennende prosjekter med Universal. Primært skal han skrive og fungere som utøvende produsent for en serie basert på Alfred Hitchcocks klassiker «Vinduet mot bargården» (1954), der James Stewart spilte et rullestolbundet drapsvitne.

Hitchcock-klassikeren «Vinduet mot bakgården» med Grace Kelly ogJames Stewart skal nå bli tv-serie med Kevin Williamson som manusforfatter og produsent.

En annen thriller som skal poleres av Williamson i TV-format er David Finchers «The Game» (1997), der Michael Douglas spilte en milliardær hvis liv blir snudd på hodet av et mystisk spill. De leter nå etter en manusforfatter til dette.

Williamson skal også skrive en adaptasjon av Ruth Wares roman «The It Girl» sammen med Sarah L. Thompson («How ​​to Get Away with Murder»). Handlingen følger en kvinne som prøver å finne svar ti år etter at venninnen ble myrdet, skriver Deadline.

Det fjerde prosjektet heter «The Waterfront» og foregår i Williamsons eget North Carolina, som han tidligere brukte i «Dawson’s Creek». Dette er et kriminaldrama som følger en dysfunksjonell families søken etter å holde sitt smuldrende fiskeimperium i live.

Williamson beviste i år at han fortsatt kan levere effektiv spenning med manuset til slasher-thrilleren «Sick», og gitt hans sterke meritter på TV, høres disse titlene mer enn lovende ut.