«Mission: Impossible 8» sprenger budsjettet – har passert 400 millioner dollar

«Mission: Impossible 8» risikerer å bli forsinket – og vanvittig dyr. Budsjettet rapporteres å ha økt til 400 millioner dollar eller 4,5 milliarder norske kroner.

Den åttende filmen i actionserien om Agent Ethan Hunt har blitt rammet av enda flere forsinkelser. Først var det Hollywood-streiken som berørte det. Nå – en ubåt som sliter.

Britiske The Mirror hevder at utstyr som ville senke en ubåt til 300 millioner kroner ble sittende fast på grunn av vekten, og må repareres i ukene som kommer. «De er ikke fornøyde da det koster produksjonen mye penger hver dag,» sier en ikke navngitt kilde.

Dette er en trist trend. Både «Mission: Impossible – Dead Reckoning» (2023) og den kommende «Mission: Impossible 8» har blitt rammet av uforutsette hendelser og kostbare forsinkelser i timeplanen.

Ryktene sier nå at budsjettet for film nummer åtte har skutt i været til 400 millioner dollar. Hvis det stemmer, vil filmen bli en av de dyreste som noen gang er produsert. Det skriver World of Reel.

Vi kan bare forestille oss stresset som Tom Cruise, regissør Christopher McQuarrie og studio Paramount føler akkurat nå. De trenger en hit – dette blir den siste Agent Hunt-filmen «Mission: Impossible – Dead Reckoning»hadde premiere rett før ‘Barbenheimer’  og fikk lide under det.

«Mission: Impossible 8» åpner på kino 23. mai 2025.