Mia McKenna-Bruce får hovedrollen i ny Agatha Christie-serie

Mia McKenna-Bruce, Helena Bonham Carter og Martin Freeman er blant stjernen i Netflix-serien «The Seven Dials Mystery» basert på Agatha Christies bok som nå starter innspillingen.

Nå er det klart at britiske Mia McKenne-Bruce («How ​​to Have Sex») er klar for sin neste store rolle, som blir i Netflix-adaptasjonen av detektivdronningen Agatha Christies bok «The Seven Dials Mystery» melder strømmetjenesten.

Boka ble første gang gitt ut i 1929. Sir Oswald og Lady Coote arrangerer en fest i det herskapelige hjemmet Chimneys, som de har leid for sesongen. Gjestelisten inkluderer Gerry Wade, Jimmy Thesiger, Ronny Devereux, Bill Eversleigh og Rupert «Pongo» Bateman. Siden Wade har en dårlig vane med å sove for mye, spiller de andre en spøk med ham ved å plassere åtte vekkerklokker på rommet hans og sette dem i gang med intervaller. Neste morgen finner en vaktmann Wade død i sengen sin, med kloral på nattbordet. En av de åtte vekkerklokkene mangler.

Boken fikk mildt sagt blandede kritikker da den kom:«Det ser du at forfatteren har vært så opptatt av å hindre leseren i å gjette løsningen at hun heller har overskredet grensene for hva som bør tillates for en detektivforfatter», skrev The New York Times Book Review i sin anmeldelse.

Netflix-filmatiseringen lages av «Broadchurch»-skaper Chris Chibnall og regisseres av Chris Sweeney.

Fra før er det også klart at Helena Bonham Carter og Martin Freeman  også vil dukke opp i serien.Innspillingen av «The Seven Dials Mystery» starter denne sommeren.