Trailer: «The Piano Lesson» – Denzel Washington og sønnene med Pulitzer-pris drama på Netflix

Netflix har sluppet traileren for The Piano Lesson, en film produsert av Denzel Washington. Filmen er basert på August Wilsons Pulitzer-prisvinnende skuespill fra 1987, samme forfatter som ga oss Fences.

The Piano Lesson lover å være en sterk emosjonell reise, som utforsker temaer som slaveri og de utfordringene en svart familie sto overfor på 1930-tallet.

Denne filmatiseringen markerer regidebuten til Denzels sønn, Malcolm Washington, som også har skrevet manus sammen med Virgil Williams, kjent for Mudbound.

Historien om Charles-familien

Traileren gir et innblikk i livet til Charles-familien på 1930-tallet, hvor familiens piano spiller en sentral rolle. Pianoet har vært en del av familiens historie i generasjoner, og traileren antyder at det er dypt knyttet til familiens fortid, inkludert deres forfedre som levde under slaveriet.

Filmen vil ha premiere på utvalgte kinoer i november, med en etterfølgende utgivelse på Netflix den 22. november.

Med skuespillere som Samuel L. Jackson og Danielle Deadwyler, antyder traileren at The Piano Lesson vil være en intens utforskning av familiebånd og generasjonstraumer. Filmen ser ikke bare på familien i 1930-tallet, men også på deres forfedre, og vever en dypere historisk og emosjonell kontekst.

Denzel Washingtons personlige engasjement

For Denzel Washington er The Piano Lesson en personlig film. Som produsent har han samlet begge sønnene sine for å fortelle en historie om generasjonstraumer og familiære bånd. At sønnen Malcolm har regissert og skrevet filmen, mens John David spiller en av hovedrollene, understreker den familiære innsatsen som ligger bak prosjektet.

Traileren antyder at filmen vil være et viktig tilskudd til Netflix’ katalog og gir publikum en sterk avslutning på året. Hva mer filmen har å by på, vil bli avslørt når den endelig lanseres på plattformen.