Juliette Binoche kommer til Oslo-premiere

Oscar-vinner Juliette Binoche har i en årrekke vært en av verdens ledende og mest respekterte skuespillere, og dette er første gangen hun medvirker i en norsk film. Larry Mullen jr er grunnlegger av og trommis i bandet U2.

– At begge kommer til premieren, er selvfølgelig utrolig stas, sier regissør Erik Poppe.

– De er begge meget travle, Juliette kommer praktisk talt rett fra avsluttet filminnspilling og Larry direkte fra studio, hvor han jobber intenst med ny plate. De gleder seg veldig til dette begge to og det er vel bare jeg som fortsatt er sjukt nervøs for alt som kan gå galt når filmen skal vises, sier regissøren.

– I tillegg kommer de barna som spiller døtrene til Juliette og Nikolaj i filmen, og selvfølgelig kommer Mads Ousdal. Vi jobber også med å få Nikolaj Coster-Waldau hit, men han er opptatt nær sagt døgnet rundt med
Game of Thrones-innspilling, så vi får se om han rekker premieren, sier Poppe.