Lite å le av

Carly (Diaz) tror hun har funnet drømmemannen -inntil hun treffer kvinne som fant ham først og er gift med ham. De to slår seg sammen med en tredje kvinne som også har latt seg sjarmere av ham for å ta en felles hevn over ham.

Rollen som den utro ektemannen og sjarmøren innehas av danske Nikolaj Coster-Waldau.

Hevn og kjærlighet er kjente emner og for mange filmer. Dessverre for denne komedien, i regi av Nick Cassavetes, ender den som kjedelig langhalm. Manuset er rett og slett for dårlig og de mer eller mindre samme handlingene gjentas i det uendelige – og det meste har du sett bedre tidligere i filmer som
Hunndjevelen.

The Other Woman er rett og slett bortkastet tid – og bortkastede talenter fra ellers gode skuespillere.

Det er som regel et dårlig tegn når folk begynner å se på klokka under en komedie. Allerede etter en halvtime var jeg forundet over at tiden kunne gå så langsomt.