Femme fatale i den nye Bond-filmen

Teamet bak den kommende James Bond-filmen holder som vanlig kortene svært tett til kroppen.

Men det bekreftes nå at  Léa Seydoux får jobben som femme fatale som setter James Bond (Daniel Caig) på prøve i den nye filmen. Filmen er den 24. i serien. Det har ingen tittel, men den fortsetter der
Skyfall slapp.

Det rapporter ellers i britiske Daily Mail at man opprinnelig var på jakt etter en skandinaviske skuespillerinne tilk denne rollen.

I november er de siste lesetestene på filmen, og her vil Léa Seydoux møte de andre skuespillerne: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Ben Wishaw og Naomie Harris.

Opptakene, som blant annet vil finne sted i den lille østerrikske byen Obertilliach, Roma og Marokko, starter i desember og filmen skal etter planen ha premiere i Storbritannia 23. oktober 2015 – den amerikanske premieren er planlagt til 6. november.