Daniel Craig åpner for en femte Bond-film

– Jeg vil heller bryte håndleddet mitt enn å lage en femte Bond-film, har han tidligere uttalt til  Times Out Magazine. Spekulasjonene om hvem som skulle bli hans etterfølger satte i gang umiddelerbart etter uttalelsen.

I dag vil han ikke lenger avskrive muligheten for at han tar en femte runde:

– Jeg er den typen som sier rett ut hvordan jeg føler i øyeblikket, men ombestemmer meg også lett, sier 47-åringe Daniel Craig til BBC.

Han legger ikke skjul på at han var spesielt glad for å jobbe med den siste versjonen av Bond i filmen Spectre, som har premiere i Norge fredag den 30 oktober.

Her har regissør Sam Mendes tatt hovedrolleinnehaveren med på råd i den grad at Daniel Craig til og med er kreditert som medprodusent på filmen – noe Craig betegner som et høydepunkt i sin filmkarriere.

– Jeg visste da jeg tok rollen at det ville snu opp ned  på livet mitt – og det gjorde det. Men jeg liker det mer enn noen gang i dag fordi jeg har fått lov til å ta med alt jeg vet inn i rollen. Jeg er en del av det hele, «bemerker Daniel Craig overfor BBC.