Hundekino på Ringen i Oslo

Arthaus og Nordisk Film Kino inviterer til hundekino mandag 29. august kl. 20:30 på Ringen kino i Oslo. Det er første gang i Norge. På hundekinoen vises Laurie Andersons filmessay
Heart of a Dog.

– Vi synes det er sporty av kinoen å være med på dette. Med Andersons åpenbare forkjærlighet for hunder synes vi det er et must med en visning hvor hunder og eiere kan se filmen sammen, uttaler markedssjef i Arthaus, Nille Stormoen.

– Vi gleder oss! Jeg er veldig glad i hunder, så dette blir spennende – en helt unik filmopplevelse, uttaler Marianne Zecca, kinosjef på Nordisk Film Kino Ringen. Hun minner om at alle hunder må ha med seg ledsager. Filmen vil vises med noe dempet lyd og med svakt lys i salen for å unngå at hundene blir skremt. Hund og eier kommer inn med én felles billett.

I
Heart of a Dog skildrer Laurie Anderson sin avdøde, potemalende og pianospillende terrier Lolabelle. Filmen rommer en strøm av refleksjoner rundt eksistensielle temaer som kjærlighet, drømmer og tap. Den befinner seg et sted mellom et lekent dikt, en nydelig komposisjon og et vakkert kunstverk.