ODEON setter en ny standard for kinoopplevelsen

ODEON Oslo er Norges største kinosenter med 14 saler, hvorav Norges første IMAX med laser. Både sal, projeksjon og lyd er i verdensklasse. Her er det ikke spart på noe.

Som Norges eneste IMAX-kino vil den garantert tiltrekke seg publikum også fra nabokommunene og har et potensiale til å bli en turistattraksjon. Dette er garantert et sted hvor alle deltakerne i for eksempel Norway Cup vil besøke.

 

Verdensklasse

Kinosenteret leverer markeds beste kvalitet på lyd og bilde. IMAX-salen har et lerret pånærmere 25 x 15 meter. Det tilvarer høyden på et fem etasjer bygning og er 60 prosent størret enn lerret på Colloseum 1.

Med sine mange saler og lange åpningstider, vil ODEON Oslo tilby hovedstadens største utvalg i filmtitler og saler. På en normal lørdag tilbyr kinosenteret minst 60 forestillinger og man vil kunne kjøre 25 forskjellige filmtitler.

 

Kiosk og bar

ODEON Oslo har en enorm kiosk og en egen bar-lounge med øl- og vinrettigheter for de som vil ha litt å spise eller drikke før eller under filmen i kinoens øverste plan, hvor man kan ta med seg et glass vin inn i 7 av salene som ligger her.

 

Økt konkurranse

Med 4 nye saler på ODEON øker antall kinosaler i Oslo med femti prosent.  Alt ligger til rette for at kinopublikummet blir den store vinneren. Vanligvis regner man kinomarkedet til å være en sal pr ti tusen innbygger. Oslo har til nå hatt over tjue tusen innbyggere pr kinosal. Det betyr at det faktisk også vil være god plass til Vega Scene på Vulkan i Oslo som åpner i november med tre saler.


Her finner du kinoprogrammet til ODEON