Herman Flesvig gjør alle stemmene i «Rutete ninja»

Multistemmekunstner Herman Flesvig har tatt på seg oppgaven med å gjøre alle stemmene i animasjonsfilmen
Rutete ninja – oppfølgeren til
Terkel i knipe.

Bak 
Rutete Ninja – oppfølgeren til legendariske 
Terkel i knipe – står en av Danmarks største komikere, Anders Matthesen. Filmen hadde den største kinoåpningen noensinne i Danmark, er i skrivende stund sett av over 886.000 og er med det den mest sette filmen i Danmark i nyere tid.

Rutete Ninja er en animasjonsfilm som absolutt ikke passer for de yngste. Filmen inneholder generøse mengder drap, action, hevn, forelskelse, fyll, fest, ydmykelse, mobbing, knark, banning og fremfor alt masse drøy humor. De som i sin tid så og elsket 
Terkel i knipe vil få et gledelig gjensyn med flere av karakterene. Filmens hovedkarakter Asgeir er fetteren til Terkel, og vi møter også igjen den litt forfylla Onkel Stewart.