Ruben Östlund lager surrealistisk komedie

CANNES:Gullpalme-vinneren for to år siden, Ruben Östlund, har annonsert sin nye film – Triangle of Sadness.

Den svenske regissøren beskriver filmen som en surrealistisk komedie om moteverdenen.  Filmen undersøker hva som skjer når hierarkier snus på hodet på et strandet yacht.

Ambisjonene er store for prosjektet.

– Jeg har som mål at filmen skal være ferdig i 2021, og at den skal konkurrere om Gullpalmen i Cannes. Intet mindre, forteller regissøren til Cinema og fortsetter:

– For øyeblikket jobber jeg med å finpusse manuset. Jeg har jobbet lenge med manuset. Nå er jeg vel oppe i femtifire manusutkast. Det er viktig at manuset blir perfekt, sier han.

Östlund bekrefter at flere store stjerner er castet, uten at han vil bekrefte disse.

– En av målsetningene med filmen er at vi skal bygge et ensemble som er som Real Madrid – med de beste spillerne. Mange av skuespillerne, deriblant flere store navn, er allerede castet. Vi har hatt en stor castingprosess over hele verden. Vi har vært og sett på skuespillere i Kina, Manila, Paris, New York, London og LA.

Triangle of Sadness blir Östlund største produksjon til nå.

– Det er flere grunner til at det blir en kostbar produksjon.  Innspillingen vil ta 65-70 dager, og handlingen foregår på en yacht og en øde øy. Det er også et stort internasjonalt cast.

Innspillingen vil foregår på studio i Trollhättan og andre steder i Sverige, mens båtscenene planlegges å spilles inn i Middelhavet.