Bond-produsentene er klar med en kvinnelig spionfilm. Se den ferske traileren her.

Vi får kanskje ingen kvinnelig Bond med første. Men en slags «mellomløsning» er den nye internasjonale spionthrilleren The Rhythm Section med Blake Lively i rollen som en tøff actionhelt! Filmen er regissert av Reed Morano (The Handmaid’s Tale) og er produsert av ingen ringere enn Michael G. Wilson og Barbara Broccoli, som sammen har produsert samtlige Bond-filmer siden GoldenEye(1995).

 The Rhythm Section er riktignok ingen blåkopi av Bond-filmene – selv om den har lånt mange elementer som eksotiske locations og halsbrekkende stunts. Moranos nye film er vel så inspirert av filmer som Nikita (1990), Leon (1994) og Lucy (2004).

 

Filmen får premiere 31.januar. 

Om forfatter

Morten Steingrimsen jobber som filmjournalist. Han gjør intervjuer for en rekke medier, både for print og TV, og har gjennom en årrekke dekket filmfestivalene Cannes, Berlin, Toronto, Karlovy Vary, Zürich og Venezia. Steingrimsen har intervjuet mange av verdens største skuespillere og filmskaperne, som Brad Pitt, Oliver Stone, Charlize Theron, Dwayne Johnson, Zack Snyder, Tilda Swinton, Sean Penn, Anthony Hopkins, Ralph Fiennes, Robert Pattinson, Olivia Colman, Noah Baumbach og Laura Dern – for å nevne noen. I 2015 skrev Steingrimsen «Den store boken om James Bond», utgitt på Aller Forlag.

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen