Bond-produsentene er klar med en kvinnelig spionfilm. Se den ferske traileren her.

Vi får kanskje ingen kvinnelig Bond med første. Men en slags «mellomløsning» er den nye internasjonale spionthrilleren The Rhythm Section med Blake Lively i rollen som en tøff actionhelt! Filmen er regissert av Reed Morano (The Handmaid’s Tale) og er produsert av ingen ringere enn Michael G. Wilson og Barbara Broccoli, som sammen har produsert samtlige Bond-filmer siden GoldenEye(1995).

 The Rhythm Section er riktignok ingen blåkopi av Bond-filmene – selv om den har lånt mange elementer som eksotiske locations og halsbrekkende stunts. Moranos nye film er vel så inspirert av filmer som Nikita (1990), Leon (1994) og Lucy (2004).

 

Filmen får premiere 31.januar. 

Om forfatter

Morten Steingrimsen jobber som frilans filmjournalist. Han har jobbet flere år som journalist for tidsskrifter, og dekket festivaler som Cannes, Berlin, Toronto og Venezia. I 2015 skrev Steingrimsen «Den store boken om James Bond», utgitt på Aller Forlag."

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen