For første gang noensinne tilbyr Marvel Studios ikke mindre enn fire superheltbaserte eventyr på ett år. Med den nye premierendatoen for Spider-Man 3, blir det  fire nye spillefilmer MCU i løpet av 2021.

I løpet av det fullsatte filmåret 2021 får vi se Doctor Strange, bli kjent med Shang-Chi – den første asiatiske superhelten -og se Natalie Portman overta Thors hammer.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings – 12. februar 2021

Destin Daniel Cretton (Short Term 12) regisserer filmen som introduserer den første asiatiske superhelten til Marvels univers. Kampsport og mysterium venter når Simu Liu (skal opp mot skurken The Mandarin.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness – 7. mai 2021

Benedict Cumberbatch gjentar sin rolle som Stephen Strange og med Scott Derrickson. Rollelisten inkluderer også Benedict Wong og Elizabeth Olsen, som spiller Scarlet Witch. Filmen antas å ha forbindelser til TV-serien WandaVision som kommer samme år.

Spider-Man 3 – 16. juli 2021

Spider-Man så ut til å forlate MCU og returnere til Sony, men studioet klarte å signere en ny avtale med Disney denne uken. I tillegg til den tredje Spider-Man-filmen, vil Tom Hollands helt vises i en annen Marvel-film.

Thor: Love and Thunder – 5 november 2021

Taika Waititi (Thor: Ragnarok) kommer tilbake med Chris Hemsworth, Tessa Thompson og Natalie Portman.

Hvis det ikke var nok Marvel for deg, vil TV-seriene Loki, WandaVision, What If … og Hawkeye også bli utgitt på strømmetjenesten Disney + i 2021.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen