Klart for «Training Day» prequel med handlingen lagt til opptøyene i LA

En Training Day prequel planlegges nå  med handlingen lagt til Los Angeles rundt 1992, i dagene før Rodney King-opptøyene.

2001-utgaven med Denzel Washington og Ethan Hawke, får en prequel. I følge Collider jobber manusforfatteren Nick Yarborough med manuset for Warner Bros.

Den opprinnelige Training Day ga Denzel Washington hans andre Oscar i rollen som den korrupte politimannen Alonzo Harris. Filmen spilte inn  over 100 millioner dollar. De siste årene har Warner Bros. prøvd å gjøre franchise på filmen. I 2017 var det en kortlevd tv-serie på CBS med handlingen lagt 15 år etter hendelsene i filmen. Etter bare en sesong ble serien tatt av.

For å gjenopplive franchisen vil Warner Bros. gå tilbake til den opprinnelige formelen. I prequelen returnerer ikke bare Training Day til kinolerret, den bringer også Alonzo Harris tilbake. Mens filmen i 2001 hadde fokus på Alonzo Harris´ fall, vil prequelen  foregå ti år tidligere, i 1992, i dagene frem til Rodney King-opptøyene i LA.
Lite mer er kjent om filmen, men Collider foreslår Denzels 35 årige sønn, John David Washington, som for tiden filmer og har hovedrollen i Christopher Nolans  kommende actionthriller Tenet.