Disneys nye strømmetjeneste er fullastet med animerte klassikere, Star Wars, Pixar, Marvel og mer.

12. november lanseres den nye streamingtjenesten Disney + i USA. Her tilbys alt fra Disneys store filmarkiv, Marvel-filmer samt originale serier som The Mandalorian, High School Musical og programmer fra National Geographic og mer.

For å vise frem tilbudet har Disney satt sammen en megatrailer som viser omtrent alt abonnentene vil finne i tilbudet fra første dag. Den er tre timer lang! Sjekk ut:

Det som vises her er det amerikanske innholdet. Viet ennå ikke hvordan innholdet vil se ut når  Disney+ slippes i Norge. Foreløpig vet vi ikke når tjenesten lanseres i Europa, men det blir mest sannsynlig ikke før neste år.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen