Disneys nye strømmetjeneste er fullastet med animerte klassikere, Star Wars, Pixar, Marvel og mer.

12. november lanseres den nye streamingtjenesten Disney + i USA. Her tilbys alt fra Disneys store filmarkiv, Marvel-filmer samt originale serier som The Mandalorian, High School Musical og programmer fra National Geographic og mer.

For å vise frem tilbudet har Disney satt sammen en megatrailer som viser omtrent alt abonnentene vil finne i tilbudet fra første dag. Den er tre timer lang! Sjekk ut:

Det som vises her er det amerikanske innholdet. Viet ennå ikke hvordan innholdet vil se ut når  Disney+ slippes i Norge. Foreløpig vet vi ikke når tjenesten lanseres i Europa, men det blir mest sannsynlig ikke før neste år.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen