Verdenspremiere på «a-ha The Movie» på Colosseum kino i Oslo

Torsdag 26. november 2020 klokka 18 på Colosseum kino i Oslo blir det verdenspremiere på  a-ha The Movie.

Filmen regisseres av Thomas Robsahm og Aslaug Holm. a-ha The Movie følger bandet over en periode på fire år, og forteller hele historien om hvordan tre unge menn fra Oslo fulgte deres umulige drøm om å bli popstjerner.

Filmen blir ikke bare en hyllest til Norges største band gjennom tidene, men også skildre det indre dramaet i bandet. Filmen vil gi  både et tett blikk bak kulissene i dag og innblikk i den 35 år lange historien til bandet.

I tillegg til filmpremieren vil de også ha to konserter i Oslo Spektrum 27. og 28. november 2020. Et begrenset antall billetter til filmpremieren kan kjøpes med kjøp av en Spektrum-billett.