Zoe Kravitz spiller Catwoman i «The Batman»

Zoe Kravitz, som er datter av superstjernene Lenny Kravitz og Lisa Bonet, skal ha sikret seg rollen som Selina Kyle etter å ha prøvespilt mot Pattinson i forrige uke, skriver Variety.

Zoe Kravitz er klar til å spille Catwoman i den kommende The Batman. Zoe Kravitz så vi sist i en av rollene i HBOs dramaserie Big Little Lies, og hun har spilt Leta Lestrange i Fantastic Four-filmene. Hun har også allerede lånt ut stemmen sin til Catwoman i Lego Batman -filmen.

Robert Pattinson overtar kappen i The Batman, regissert av Matt Reeves (The Planet of the Apes) med en planlagt kinopremiere sommeren 2021. Filmen følger en yngre Bruce Wayne og hans alter ego, og fremstiller Batman mer som den dyktige detektiven han er i tegneserien. Innspillingen begynner på slutten av året eller begynnelsen av 2020. Jonah Hill forhandler om å spille en av de andre skurkene.

Den ikoniske rollen til antihelten Catwoman har tidligere blitt spilt av Michelle Pfeiffer, Halle Berry, og sist Anne Hathaway i The Dark Knight Rises.