Quentin Tarantino sier at han er klar for «Kill Bill 3»

Uma Thurmans The Bride fortjener en oppfølger, sier Tarantino. Det er 15 år siden Kill Bill og oppfølgeren Kill Bill 2. Filmene kom ut i 2003 og 2004. og når gjøres det klar for nummer 3.

Quentin Tarantino sier at historien om The Bride, alias Beatrix Kiddo, også kjent som den dødeligste kvinnen i verden (spilt av Uma Thurman), ikke er død ennå. I et intervju mandag, på showet Sirius XM’s Andy Cohen Live, sa regissøren at han har planer om å fortsette action-sagaen.

-Jeg har en idé om hva jeg ville gjort,»sa Tarantino. » Bruden har kjempet lenge og hardt og fortjener et skikkelig manus.» Det har hun sikkert. Thurmans brud, først sett gravid og blødende i en kirke i brudekjolen sin, gjennomgikk en fryktelig opplevelse med koma, ble begravet i live – og klarte etter ved vilje å hevne seg på leiemorderne som kom etter henne. Hva kan bli neste gang? Det vet bare Tarantino.

Men ikke storm ut og kjøp billetter ennå. «Det vil være som minst tre år fra nå eller noe sånt,» sa Tarantino til Cohen, og la til at han har skrevet et scenespill og en fem-episoder TV-serie han vil takle først (ingen detaljer om det.) «Men se, det er definitivt i kortene. »