SkyShowtime satser på europeiske serier

Strømmetjenesten SkyShowtime annonserer i dag et historisk oppkjøp: SkyShowtime har kjøpt opp eksklusive rettigheter til lokale HBO Max-produksjoner, deriblant norske seriefavoritter som Beforeigners og Velkommen til Utmark.

Totalt gir avtalen SkyShowtime 168 episoder – over 150 timer – med helt nye og tidligere sendte serier. Økonomiske vilkår ble ikke offentliggjort.

Avtalen, som inkluderer tre splitter nye serier som har fullført produksjon og vil ha verdenspremiere på SkyShowtime i 2023, akselererer selskapets inntreden i original programmering betydelig. De nye seriene som vil bli brandet som SkyShowtime Originals inkluderer ID (Finland og Sverige), The Winner (Tsjekkia og Slovakia) og Warszawianka (Polen). I tillegg vil SkyShowtime ha premiere på den andre sesongen av Por H o ​​Por B (Spania). Den første sesongen av Por H o ​​Por B vil også være på tjenesten. Premieredatoer for disse seriene vil bli annonsert på et senere tidspunkt.

Andre populære serier som ble kjøpt i avtalen inkluderer flere serier som nylig hadde premiere på nye sesonger på HBO Max, men som nå vil ha sitt eksklusive hjem hos SkyShowtime. Det er Bjørnstad (Sverige), Beforeigners (Norge),Kamikaze (Danmark), Lust (Sverige) og The Informant (Ungarn). SkyShowtime har muligheten til å sikre verdensomspennende rettigheter på alle fornyede serier, samt muligheten til å bestille nye sesonger for flere serier.

Avtalen styrker også SkyShowtimes og omfattende katalog av kritikerroste serier i forkant av   de gjenværende lanseringene i Europa. Foruten de ni nye og nåværende seriene, vil alle sesonger av 12 kritikerroste bibliotekserier fra HBO Max være tilgjengelig eksklusivt på SkyShowtime fra og med mars 2023.

Alle de kjøpte seriene vil være tilgjengelige for SkyShowtime-abonnenter på tvers av alle de 22 markedene.