Fra Disney kommer en unik og original tolkning av Charles Dickens’ ikoniske spøkelseshistorie, skrevet av Steven Knight (Taboo, Peaky Blinders) og produsert i samarbeid med skuespiller Tom Hardy og regissør Ridley Scott.

Miniserien i tre deler er en skremmende, hallusinatorisk, gåsehudfremkallende reise inn i Scrooges mørke natt hvor han besøkes av tre spøkelser som viser ham hans fortid, nåtid og fremtid.

I rollene ser vi Guy Pearce som Ebenezer Scrooge, Andy Serkis som the Ghost of Christmas Past, Stephen Graham som Jacob Marley, Charlotte Riley som Lottie, og Joe Alwyn som Bob Cratchit.

A Christmas Carol består av tre episoder på 60 minutter. Alle episodene blir tilgjengelige 23. desember på HBO Nordic.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen