Billie Eilish har skrevet temalåten  sammen med sin faste partner Finneas (som også er broren).  Lytt til låten nedenfor – og gjør deg klar for Craigs siste Bond-film som snart er premiereklar.

Hans Zimmer og Matt Dunkley har sørget for orkesterarrangementene, ifølge en pressemelding.

«Det føles sprøtt å være en del av dette på alle måter. Å lage temasangen til en film som er del av en så legendarisk serie er en enorm ære,» sier Eilish i en uttalelse. «James Bond er den kuleste filmfranchisen noensinne. Jeg er fremdeles i sjokk.»
Med sangen blir Eilish den yngste personen i Bond-franchisehistorien til å skrive og spille inn en temasang for en av de ikoniske filmene.

Forrige måned stakk Eilish av med de fire største prisene på Grammy Awards – beste nye artist, årets plate, årets album og årets sang, og ble den yngste soloartisten som noensinne har gjort det. Hun tok også med seg det beste popvokalbumet, til sammen fem Grammys.
No Time To Die kommer på norske kinoer 3. april.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen