Odd-Magnus Williamson skriver manus og spiller hovedrollen i Ingenting å le av. Foto: Kristoffer Myhre

Odd-Magnus Williamson debuterer som filmmanusforfatter

Odd-Magnus Williamson debuterer som filmmanusforfatter med Ingenting å le av. Regissør for filmen er Petter Næss.

Regissør Petter Næss og Hummelfilm AS får to millioner kroner i tilskudd fra NFI til spillefilmen Ingenting å le av beskrives som en livsbejaende komedie om alvorlig sykdom og den store kjærligheten, skrevet av Odd-Magnus Williamson.

«Kasper Berntsen (40) er en vellykket stand-up komiker, som har alt han kan ønske seg. Han kjører faste show på Oslos beste klubber, har en vakker kjæreste og trives svært godt i rampelyset. Men så, gradvis, mister han grepet, blir for godt vant, følger ikke med i tiden og slutter å fornye seg. En dag endrer alt seg. Kaspers årlige juleshow blir avlyst, og han blir byttet ut med en ny «up-and-coming» komiker. Da han dagen etter går til legen, får han vite at han har en alvorlig sykdom, og når man ikke tror det kan bli verre – så blir det nettopp det. Kjæresten hans gjør det slutt med han før han rekker å fortelle om diagnosen.»