Coronaviruset stopper Batman

Etter at Disney suspenderte alle sine live-action-produksjoner fredag, ble det kunngjort at Matt Reeves’ The Batman suspendere sin London-produksjon fra og med lørdag.

Ifølge Warner Bros, vil Robert Pattinsons tur som den mørke ridderen stoppes midlertidig. Selskapet håper på å gjenoppta innspillingen i slutten av mars. Studioet sier også via THR at det vil «fortsette å overvåke situasjonen nøye,». Med andre ord, hvis coronavirussituasjonen fortsetter å eskalere, kan Batmans tidsplan bli ytterligere forsinket.

Innspillingen startet i London allerede i januar med planer om snart å flytte produksjonen til Liverpool.

Det har allerede vært en serie med bekymringer for coronaviruset på flere filmsett: blant annet Marvel’s Shang-Chi and Legend of the Ten Rings. Produksjonen ble forsinket i Australia på fredag ​​etter at filmens regissør Destin Daniel Cretton ble rådet til å bli testet for corona av legen sin. Tom Hanks og kona Rita Wilson testet nylig positive for viruset mens de var i Australia for å filme.