Ben Stiller lager Jo Nesbø-film

Ben Stiller skal regissere Jo Nesbø-filmatiseringen London, melder Deadline. Den Oscar-vinnende manusforfatteren Eric Roth skal stå for adapsjonen. Filmens hovedrolleinnehaver er Oscar Isaac, kjent fra de nye Star Wars-filmene. Isaac blir snart å se i to filmer – Denis Villenueves store sci-fi-film Dune og Paul Schraders nye krimdrama The Card Counter.

Foreløpig vet vi lite om Nesbøs foreløpig upubliserte novelle London. Ifølge VG handler novellen om en mann og en kvinne som forelsker seg i hverandre på nattflyet mellom New York og London.

Stiller regisserte sist den kritikerroste Showtime-serien Escape at Dannemora. For denne miniserien ble han belønnet med en Directors Guild of America-pris. Tidligere har han også regissert filmer som Zoolander og Tropic Thunder.

Nesbø vil være utøvende produsent på den kommende filmen, sammen med hans agent Niclas Salomonsson.