Christopher Nolan-talsmann benekter stolforbud

– Chris tillater ikke stoler. Jeg har jobbet med ham to ganger, og han tillater ikke stoler. Han tror at hvis det er stoler, vil folk sitte, og hvis de sitter, vil de ikke jobbe, forteller Anne Hathaway til Variety.

Det benektes nå av regissørens talsmann:

«For det første er de eneste tingene som er forbudt fra [Christopher Nolans] sett mobiltelefoner (ikke alltid med hell) og røyking (veldig vellykket),» sa Nolans talsperson Kelly Bush Novak i ID i en uttalelse. «Stolene Anne refererte til er direktørstolene samlet rundt videomonitoren, fordelt på bakgrunn av hierarki og ikke fysisk behov. Chris velger å ikke bruke sine, men har aldri utestengt stoler fra settet. skuespillere og mannskap kan sitte hvor og når de trenger og ofte gjør dedet. ”

Og det høres kanskje ikke så dumt ut likevel, gitt Christopher Nolans sterke filmografi. Er det å forby en stol nøkkelen til suksess?

– Jeg mener, han lagde disse utroligste filmene. De er storslåtte og ambisiøse, teknologisk avanserte og emosjonelle. Til slutt er han alltid ferdig før planen og under budsjett. Jeg tror han har kommet frem til noe bra der med de stoltingene, legger skuespillerinnen til.

Christopher Nolans neste film på kinoen blir Tenet som etter nok en utsettelse har premiere 12. august.