Knerten får folk tilbake på kino

Knallgod åpningshelg for Knerten og Sjøormen. Publikum strømmer til kinoen og 30 000 har sett filmen i åpningshelgen.

Kombinasjonen dårlig vær og norsk barnefilm var det som skulle til for å fylle kinosalene igjen. Høydepunktet i Anne-Cath. Vestlys jubileumsår har dermed fått en god start, og hennes univers samler igjen generasjoner i kinosalene.  

 30.000 har sett historien om den innholdsrike sommeren til Knerten og Lillebror som blir kjent med den rampete jenta, Eddy. I filmen får publikum oppleve både sjøormjakt, sjalusi, nestenulykker og at Lillebror lærer å svømme. Produsentene er glad for den hyggelige tilbakemeldingen fra både kinoene og publikum.

– Det er fantastisk å se at publikum igjen strømmer til kinosalene for å se ny norsk film. Vi er veldig fornøyde med filmen og det er gledelig å se at kinopublikummet koser seg  med Knerten og Sjøormen. Vi får også utrolig mye positive tilbakemeldinger fra kinoer i hele landet som gleder seg over å vise en ny film til publikummet sitt igjen, sier produsent Jan Petter Dickman.