Knallgod åpningshelg for Knerten og Sjøormen. Publikum strømmer til kinoen og 30 000 har sett filmen i åpningshelgen.

Kombinasjonen dårlig vær og norsk barnefilm var det som skulle til for å fylle kinosalene igjen. Høydepunktet i Anne-Cath. Vestlys jubileumsår har dermed fått en god start, og hennes univers samler igjen generasjoner i kinosalene.  

 30.000 har sett historien om den innholdsrike sommeren til Knerten og Lillebror som blir kjent med den rampete jenta, Eddy. I filmen får publikum oppleve både sjøormjakt, sjalusi, nestenulykker og at Lillebror lærer å svømme. Produsentene er glad for den hyggelige tilbakemeldingen fra både kinoene og publikum.

– Det er fantastisk å se at publikum igjen strømmer til kinosalene for å se ny norsk film. Vi er veldig fornøyde med filmen og det er gledelig å se at kinopublikummet koser seg  med Knerten og Sjøormen. Vi får også utrolig mye positive tilbakemeldinger fra kinoer i hele landet som gleder seg over å vise en ny film til publikummet sitt igjen, sier produsent Jan Petter Dickman.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen