«Børning 3» er nominert til International Motor Film Awards

Børning 3 som går på norske kinoer nå er en av åtte filmer nominert i klassen Best Drama Feature til The International Motor Film Awards.

Prisutdelingen foregår i London 30. november. Filmene som Børning 3 konkurrerer mot er bl.a. de store Hollywood produksjonene Ford v Ferrari med Matt Damon og Christian Bale i regi av James Mangold og The Art of Racing in the Rain med Milo Ventimiglia og Amanda Seyfried i regi av Simon Curtis. Børning 3 er regissert av Hallvard Bræin og har Anders Baasmo, Sven Nordin, Otto Jespersen og Kathrine Thorborg Johansen i hovedrollene.

-Vince Knight, som er managing director for organisasjonen bak prisen hadde hørt om Børning 3. Han tok kontakt med oss for et par måneder siden for å spørre om det var noen mulighet for å se filme, sier produsent John M. Jacobsen. -Siden den har ligget klar og ventet på premiere på grunn av corona situasjonen hadde vi heldigvis mulighet til å stille er påsynskopi til disposisjon».

For noen dager siden fikk produksjonsselskapet melding om at filmen var blant de utvalgte.

-Dette er en stor annerkjennelse for oss» sier regissør Hallvard Bræin. -Det viser at norsk film stadig vinner nytt terreng utenfor Norge.

I 2019 gikk prisen for beste drama til Baby Driver. Gatebil var i fjor nominert i klassen Best Event Film.