«Wonder Woman 1984» har suksess på kino

Filmelskere i hele verden som har savnet fete blockbustere på kino i 2020 kunne i det minste avslutte året med Wonder Woman 1984.

I løpet av de siste ukene i desember ble Warner Bros.-filmen sluppet over hele verden hvor det er åpne kinoer. I tillegg kom den også på den amerikanske streamingtjenesten HBO Max.

Filmen som ble sluppet 16. desember gjør det veldig bra til å være midt i pandemien. Wonder Woman-oppfølgeren har nettopp spilt inn godt over 100 millioner dollar på verdens kinoer, skriver Deadline. Den har også blitt 2020s mest strømmede film i USA, ifølge ScreenRant. Halvparten av alle HBO Max-kunder så den allerede da den ble sluppet 1. juledag i USA både på strømmetjensten og kino.

Suksessen har fått Warner Bros. til å påskynde arbeidet med Wonder Woman 3, der både Gal Gadot og regissør Patty Jenkins vender tilbake.

Men Warner Bros’ høyprofilerte eksperiment med å gi ut en stor film på strømming samtidig som kino – har sine bivirkninger. TorrentFreak har lagt merke til at Wonder Woman 1984 også slår rekorder på piratsider.

Wonder Woman 1984 har norsk kinopremiere 15. januar.